Utolsó kommentek

2010.02.06. 20:09 Kétkedő

Eladó a Moszkva tér !

Beindult a kampány. Érkeznek a levelek, emailek, telefonok a hon -és kerületi atyáktól, régiektől és újaktól. Az ő figyelmükbe szeretnénk ajánlani a következő hirdetést, melyet a napokban találtunk az ingatlan.com oldalán; Eladó a Moszkva tér !

www.ingatlan.com/4366695

Sajnos az álhirdetésünket törölték, miután az Urbanistán nagy nyilvánosságot kapott. De köszönet  dá-nak, hogy lementette! Őszintén reméljük, hogy nem haragítottuk magunkra az üzemeltetőt - tulajdonost !  A hirdetés közben visszakerült, aktív. (nem tudjuk ki , hogy és miért tette vissza, mi nem szorgalmaztuk) A hirdetés látogatottságát mutató grafikon alapján február 11-14 között nem volt látható, nyomtalanul eltűnt, mintha fel sem adtuk volna. Ennyire megdobta volna az ingatlan.com látogatottságát ez a kis viccünk? Nem valószínű. Vagy mi magunk vagyunk az ingatlan.com, és így reklámozzuk az oldalt? Vagy...?!

A Moszkva tér régóta eladó, ugyanis választásról választásra akadnak akik megígérik, hogy kezükbe veszik a sorsát; kitakarítják a teret, és teljesen megújítják. Sajnos eddig nem akadt igazi vevőre, csak komoly érdeklődők jelentkeznek négyévenként, de a vételi szándékuk idővel mindig alábbhagy. Akadtak már olyanok akik nagyívű elképzeléseket szőttek, amik eddig azok is maradtak. Ismét várjuk hát az ajánlatokat, kizárólag (ön)kormányzati beruházóktól ! Egy erősebb tatarozás után így nézhetne ki. Remélhetőleg ebben az elképzelésben is benne van a körúti villamos "körútasítása", (azaz a 6-os villamos körbevezetése Budán, /4-es maradna az eddigi vonalán/) csak azt azért nem láthatjuk, mert a 6-os alagútban fut át a téren. Legyünk optimisták!

10 komment

Címkék: kampány moszkva tér


A bejegyzés trackback címe:

https://egypar.blog.hu/api/trackback/id/tr611727614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2010.02.08. 14:03:53

Ez szép lenne, ha ilyen lenne, sok zölddel, teljesen újan, tisztán!!!...

SÜN 2010.02.08. 18:00:46

amugy kurvara nem a masodik kerulete de ne zavarjon am!

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2010.02.08. 19:25:59

@SÜN: bazmeg, hallgattá vóna, bőcs marattá vóna. de nem tetted, ezért beéktél suttyó!

The Fireman 2010.02.08. 20:12:38

Ezt a körúti villamos alagútban fut dolgot nem nagyon értem, mert a körúti villamos az egyetlen ami "megmaradhatott" ezen a rajzon, az összes többi kiradírozták.
Nem fordítva kéne? Az autók alagútban, és a villamos fent? Nagyon durva ez a rajz, hogy alig maradt villamos, de autó vagy félszáz van.

Kétkedő · http://egypar.blog.hu/ 2010.02.08. 22:23:52

@SÜN: :) Kis feladvány: Blogunk fejlécében szereplő képen van olyan terület, amit tévesen jelöltünk a második kerülethez tartozónak! Jó keresgélést! Valószínű nem fogsz könnyen rájönni, mindenesetre várjuk a megfejtést! Ha nem sikerülne megtalálni „ne zavarjon ám” segítünk, mert már meg van a hozzá kapcsolódó írásunk! A Moszkva továbbra is a „miénk”, második kerület.

Kétkedő · http://egypar.blog.hu/ 2010.02.08. 22:28:08

@The Fireman: Megmaradt a többi is! Az orbitális üvegtető alatt lesz sok villamoscsilingelés. :)

Kétkedő · http://egypar.blog.hu/ 2010.02.08. 22:33:41

@Kétkedő: pardon...lesz helyett lehetne. Csak hát a fránya optimizmus.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2010.02.11. 13:50:08

Épp 4 éve igért fűt-fát virágot - akkor még alpolgármesterként - Varga Előd Bendegúz a tér felújítása kapcsán. igez, hogy akkortájt elbukták a kerülete, de főváros szinten igencsak pozocióban maradtak - sőt! És mégis zéró előrelépés történt a 4 év alatt.
Illetve nem. A szökőkút körüli területet valóban újrakövezték, és tavaly egy db facsemete is elültetésre került a tér közepén (civil pálma-performace nyomására). De se metrólift, se Volán kitelepítés, se burkolatcsere - sőt azóta még a Várfok utcai gyalogoshíd járófelülete is kráteresre pusztult. Na ez ma (is) a Moszkva tér :(
süti beállítások módosítása