Utolsó kommentek

2011.01.18. 00:47 Kétkedő

A tragédia jogi hátteréről

Tegnap az M1 Este című műsora is a szombati tragédiával foglalkozott. Többek között szociálpszichológus, újságíró, és a II. kerület polgármestere is nyilatkozott az ügy hátteréről. 

 „…Elrendelhetek ellenőrzést, csak addig, amíg mondjuk ma egy ilyen szórakozóhelyhez a jogszabály nem írja elő a tűzoltósági engedélyt, addig az én önkormányzati ellenőreim nem kérhetik ezt az engedélyt, mert nem kell…ma egy szórakozóhelyet úgy lehet megnyitni, hogy nem kell hozzá a tűzoltóság engedélye. Szerintem ez nonszensz…”

 - mondta Láng Zsolt polgármester, aki már tavaly aggályosnak nevezte a szórakozóhelyek megnyitásának jogi szabályozását, és szorgalmazta a Parlamentben a régi jogszabály visszaállítását.

http://www.hirado.hu/Hirek/2011/01/17/21/Tragedia_a_West_Balkanban__a_remhireket_nagyon_nehez.aspx

A Gimnáziumi megemlékezésről;

http://masodikkerulet.hu/hirek/gyaszol_a_moricz_gimnazium.html

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://egypar.blog.hu/api/trackback/id/tr332591988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása