Utolsó kommentek

2010.11.21. 19:44 Kétkedő

Veszélyes kereszteződések II/a

A II/a ezuttal nem kerületünk külső részét jelenti, hanem hogy csoda történt a 'Veszélyes kereszteződéseink II.' helyszínén. Több hónap telt el azóta, hogy a környéken a burkolat újra lett festve, és talán több év (esetleg kisebb nagyobb megszakításokkal) amíg egyáltalán nem látszott e záróvonal. Mi a napokban fedeztük fel az örömteli változást. A szaggatott vonalak, irányjelzők, és forgalomtól elzárt - bordásra festett felületek időben egymástól több napnyi eltéréssel kerültek fel a kereszteződésben. Lehet, hogy mindegyik munkálatra külön közbeszerzés kell, illetve egy cég csak az egyik felfestésével foglalkozik?

2 komment

Címkék: veszélyes kereszteződések


A bejegyzés trackback címe:

https://egypar.blog.hu/api/trackback/id/tr422462754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZéGé 2010.11.22. 03:29:23

csak a munkaidőnek lett vége...

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2010.11.22. 10:33:21

Az Andrássy út festését 3 hétig csinálták mire kész lett - kivéve a Bajza u.-i és a Kodály Körönd-i zebrák ferületét, amire kb + egy hónapot kellett várni... És újabb hónapot a hiányzó buszmegálló cikk-cakkokra. De végül kész lett - két hónap alatt a kétnapos meló.

Viszont azt el kell ismerni, hogy október 3 óta folyamatosan festődnekl városszerte az útburkolati jelek. Lehet hogy rájöttek, hogy abból is tudnak lopni aminek legalább haszna is van?!
süti beállítások módosítása