Utolsó kommentek

2010.06.11. 10:45 Kétkedő

Városjáró blogjában olvashatjuk..

"Június 8-án, kedden a 2. kerületi Önkormányzat lakossági fórumot tartott a Kerületi Városrendezési és Építési Szabályzat (KVSZ) módosításáról és három kerületrész szabályozási tervének (Víziváros, Szépvölgyi út vége, Pesthidegkút kapuja) felülvizsgálatáról.

A fórumon többek között szó volt a Csalogány utcai Lidl telekről, egy Medve utcai üres házhely várható beépítéséról, de leginkább a hűvösvölgyi-hidegkúti városközpont tervei érdekelték a hallgatóságot..."

 Katt ide a teljes bejegyzésért.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://egypar.blog.hu/api/trackback/id/tr842073683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2010.06.23. 11:55:24

Rákérdeztem a KSZT anyagok publikálására a főépítész asszonynál. Beszédes Rita ismét megmagyarázza, miért nem hajlandó továbbra sem ténylegesen nyilvánossá tenni a kerületiek életterét évekre meghatározó szabályozási tervek anyagait. Íme:

A KSZT ismertetésekor már tájékoztattam Önöket a készülő dokumentációk közzétételének rendjéről, melyet önkormányzatunk minden esetben követ. Azt is előadtam, hogy nem tartom jó megoldásnak munkaközi állapotban lévő tervlapok honlapunkon való szerepeltetését, mert az avatatlan érdeklődők, óhatatlan félreértésére adnánk csak lehetőséget. Ugyanakkor a tervezetek az elfogadás előtt nyilvánosságra kerülnek, tehát teljesül kérése, amely szerint még a hatálybalépés – és az elfogadás előtt – megismerhetőek az előterjesztések.
Önkormányzatunk honlapján az adatvagyon portál alatt a lakossági tervismertetésen is szóba jött területek érvényben lévő szabályozási tervlapja megtalálható.
Természetesen célunk és feladatunk a nyilvánosság biztosítása, ám ezt az arra megfelelő hivatalos fórumokon keresztül kívánjuk gyakorolni, nem pedig „szubjektív beszámolók” által meghatározott személyes oldalakon keresztül.

Üdvözlettel
Beszédes Rita
süti beállítások módosítása