Utolsó kommentek

2010.04.06. 18:00 Kétkedő

BKV-s felületek, a hasznos és a használhatatlan

A használhatatlan; Tán már három éve is annak hogy sok, főleg alacsonypadlós busz külső kijelzője le van fagyva. Ez lehet csak rövid ideig tartó de sűrűn elkapott betegség. Bár akkor ebből az is következik, hogy csak tüneti kezelést kapnak a páciensek a garázsban. A fekete szigetelőszalag megmosolyogtató, bár amikor nem jön az első 155-ös reggel a Zugligeti út felől, akkor mi fagytunk le nemrégiben. Szigetelőszalag híján sálunkat vetettük keresztbe kijelzőnkön. És egy hasznos. Nem árt ha felfrissítjük KRESZ-béli tudásunkat, és az újakat is megismerjük. Főleg ha a ; kerékpárral egyirányú utcába szemből behajtás esetére gondolnuk, melyet sok médiumban csak így említettek, nem tették hozzá, hogy ez csak az olyan utcákra érvényes, melynél erre külön tábla is felhívja a  figyelmet, illetve az ezt  engedélyező tábla is ki van rakva a kerékpárosok számára. www.kreszvaltozas.hu

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://egypar.blog.hu/api/trackback/id/tr961866791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mestervezeto 2010.04.23. 11:23:28

Alig-alig :) láthatóak a reklámok a tömegközlekedési járművek oldalán és több média is felhívta a figyelmet arra, hogy változik a KRESZ, de ennek ellenére nem sokan ismerik.
Ez egy kicsit elszomorító...
süti beállítások módosítása