Utolsó kommentek

2010.03.25. 19:38 Kétkedő

Achtung, achtung! Nyílt nap a Szépilona kocsiszínben !

30 éve közlekednek a Tátra villamosok Budapesten, ennek alkalmából március 27-én szombaton 10-15 óra között nyílt napot rendeznek a Szépilona kocsiszínben.

"A Moszkva térről a kocsiszínhez nosztalgia villamossal is eljuthatnak az érdeklődők, mely a járművön megvásárolt 400 Ft-os jeggyel vehető igénybe. A villamos  9.50 - 14.50 között 20 percenként közlekedik, a végállomásokon kívül csak Városmajor és Szent János kórház megállóknál áll meg." - Nem rég volt hasonló akció, amikor szintén ment egy nosztalgia  járat hétvégenként melyen két jegy (600 Ft) érvényesítésével lehetett utazni azokon az UV-ken amik, 2007 nyarán még jártak! Eltelik két év, és már nosztalgiának számít?! Ennyire azért nem repül az idő ! bkvfigyelo.blog.hu/2009/08/15/visszater_az_uv_villamos

Bővebb információk a villamosokon található plakátokon, illetve a BKV honlapján; www.bkv.hu/home/tatra30ev.html

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://egypar.blog.hu/api/trackback/id/tr651868629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása