Utolsó kommentek

2010.02.09. 22:24 Kétkedő

A horrorisztikus Szilágyis kereszteződések

Nemrég történt egy baleset melynek mi is szemtanui voltunk, ami havonta megtörténik ezen a szakaszon, kisebb vagy nagyobb kárral és személyi sérülésekkel.  A Szilágyi és a mellette futó gyalog- és kerékpárút kereszteződéseit nem kell magyarázni miért nagyon veszélyesek az azt ismerőknek.  Az előttünk haladó autók egyike nem vette észre a közeledő kerékpárt, és összetalálkoztak. Télen is egyre többen használják közlekedési eszközként a kerékpárt, hamar sötétedik, így a délutáni csúcs ideje a legveszélyesebb. Főleg azok a kereszteződések, (Lupény utca) ahol a bokrok teljes takarást biztosítanak a járdán közlekedőkröl. Nagyon sok fiatal is itt érkezik meg a János-hegyi lejtőzésekből vissza a Fogashoz (60-as). A baleset szerencsés kimenetelű volt, súlyos sérülés nem történt. A felek higgadtan és korrektül kezelték a helyzetet, és a legnagyobb egyetértésben voltak; ezen  forgalomtechnikai megoldásokon változtatni kell !

Az autósok figyelmét jelenleg ilyen különleges festmények hívják fel a kerékpáros közlekedésre; nyolckerekű bringák négy kormánnyal ábrázolva.

Javaslatainkat mi is összegyüjtjük, és a kedves olvasók észrevételeit is örömmel vesszük, akár email címünkre is ; egypar.blog@gmail.com

Szólj hozzá!

Címkék: baleset


A bejegyzés trackback címe:

https://egypar.blog.hu/api/trackback/id/tr91664110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása