Utolsó kommentek

2010.05.08. 23:09 Kétkedő

Muskátli vásár

Idén is jól fogyot a muskátli. A kedvezményes egyet fizet kettőt kap akció szerint 440 ft volt 1 tő + 1 ajándék. Vagyis 220 ft- ba kerül 1. (csak piros színben) Nem vagyunk otthon a virágbizniszben, összehasonlításként két kerületi kertészet interneten feltüntetett áraival vetettük össze a 220-t.

Pasaréten az Oázisban így alakulnak az árak; Muskátli palánta 790 Ft/6 db álló, félfutó,
Míg a Budakeszi úton lévő Budai Kertcentrumban az akciós muskátli 200ft/ darab. Nos a kedvezményes szó ezek alapján erősen zárójeles, ha a  tő/darab/palánta szavakat jól értelmezzük. A helyszín mindkét esetben sportpálya volt, és kellékként láthattunk egy-egy régi idők korára emlékeztető  tán már leselejtezett irodai íróasztalt.Nagyrét utca - Zsíroshegyi út sarok, mely a tavalyi helyszínt váltotta Önkormányzat mögötti sportpálya.

A muskátli vásár a XII. kerületben is hagyománnyá vált. Ott 8 helyszínen történt idén az osztás - (azaz ingyen?!). A Hegyvidék szerint 40 000 tő muskátlit osztottak szét, és egy fő 10 darabot kérhetett, míg nálunk 3+3-t.

http://www.masodikkerulet.hu/hirek/muskatlivasar_2010.html

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://egypar.blog.hu/api/trackback/id/tr191980548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása