Utolsó kommentek

2010.12.26. 14:42 Kétkedő

...61-es...

Továbbra sincs szerencsénk a 61-es villamossal. Tegnap este egy, a Moszkva térről kifelé igyekvő villamos siklott ki a 'Szilágyis' kanyarkombináció után a gyalog-és kerékpárátkelő előtt. Ennek ellenére a befelé haladó oldalon is sorakoztak a villamosok, köztük a miénk is. Nem értjük erre miért volt szükség, hiszen 15 perc után gond nélkül elindult a Moszkva felé a 3 feltorlódott szerelvény a kisiklott mellett.

Állítólag a sin itt kicsit hullámos, talán ez okozhatta a kisiklást. Hogy pontosan mi történt azt végül nem tudtuk meg. Bő egy órával a kisiklás után már a sínre visszaemelt villlamost láthattuk.Kicsit bosszantó, hogy közben az átkelőt a gyalogos lámpával egyetemben  sikerült a BKV-nak elbarikádozni.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://egypar.blog.hu/api/trackback/id/tr822539955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scala 2011.01.01. 15:43:31

Hello,
ez történhetett, nem mintha érteném...
index.hu/bulvar/2010/12/25/kisiklott_a_61-es_villamos/

"Állítólag az ún. életmentő, ami pont arra szolgál, hogy ne gyűrjön senkit maga alá a villamos, elmozdult egy idegen tárgy hatására, és begyűrődött a kerekek alá, ezért ugrott le a villamos pályájáról."

Úgy tudom, hogy alap prtokoll, ha a másik pályán baleset van, az ellenkező irányba sem közlekedik a villamos, párhuzamosan futó pályán. 4-es, 6-oson volt ilyen élményem, amikoris valaki (asszem egy csöves) rosszul lett,a mentők érkezéséig és a helyzet rendeződéséig állt a Blahán minden, pótlóbuszokkal oldották meg!

A 61-esre visszatérve, nm tudom mennyi idő alatt jött helyre a rend, webkamera alapján a pótlóbusz több, mint két órán át járt.

Kétkedő · http://egypar.blog.hu/ 2011.01.01. 19:08:30

Szia, köszi a kiegészítést! Az a furcsa, hogy amikor a fa esett rá a vezetékre, és amikor már a megjavított oszlop keresztrúdja esett rá a villamosra, az ellenkező irányban még tovább mentek a villamosok utasaikkal együtt.
süti beállítások módosítása