Utolsó kommentek

2010.10.06. 15:52 Kétkedő

KerületiLeg -a legcelebb; Angelina Jolie kerületünkben

KerületiLeg címmel posztsorozat indul, melyben kerületünk határain belül, az élet (és a kerület) minden területéről szólnak majd a Legek. Íme az első téma mellyel bulváros vizekre evezünk. Világsztár fog tanyázni a következő hetekben kerületünkben. Angelina Jolie költözik be egy időre a képen látható házba kerületünk felső régiójába, a Cirbolya utcába. Az utcára mi az utóbbi hónapokban figyeltünk fel a szűnni nem akaró sár miatt. Sok telken folyik jelenleg építkezés, és ez okozta az egyébként új flaszter földutas hatását.

Íme a kecó.

Magából a házból semmi sem látszódik az utcafront felöli kőfal miatt. Fényképet nem készítettünk, mert nem volt kedvünk konfrontálódni az ott állomásozó alsó-középkategóriás autó mellett álló őrökkel. Persze képet örömmel fogadunk bárkitől. Ottjártunkkor amúgy nem volt nagy mozgás a környéken, csak az utca elején visított a flex és dolgoztak a munkások. Rajongókkal és paparazzikkal sem találkoztunk.

Pillanatképek a házról, az elmúlt tíz évből a Google jóvoltából.

2000. sufni van ház nincs.

2002. sufni is és ház is.

Sufni nincs, ház van.

 

Tó van, házon már rakéta is. (csak a napkollektorok villantak meg)

 

Napjainkban

Angelina gyermekei kerületünkben fogják koptatni a padokat, a Máriaremetei úton álló Francia iskolában. Nem rövid az út az iskolába. Szeretnénk hát segíteni, hogy a Budapesten kevésbé jártas Joliék minél gyorsabban tudjanak a reggeli kapkodásban eljutni az iskolába. Megterveztük hát az útvonalat a ház és az iskola között. MegMapszeztük a távot és a BKV útvonaltervezőjét is segítségül hívva, a következő opciók jöhetnek szóba.

Ha azt vesszük, hogy 8-ra kell az iskolába érni akkor az általunk bepötyögött indulási időpontokban a BKV szerint két lehetőségünk van. Vagy gyalog indulunk neki - átvágva a Vitorlázó-repülőtéren is, és onnan buszra szállva, vagy 2 átszállással, azaz három busszal érhetünk el az iskolába. Előbbi 4km/h-s gyaloglással 1 óra 8 percet vesz igénybe, míg utóbbi 1 óra 1 percet.

Reméljük segítségére lehettünk Joliéknak, illetve minél hamarabb kitapasztalják mi a legideálisabb útvonal nekik. Ha ez megtörtént akár ők is kitölthetnék néhány napja megjelent posztunkban az online kérdőívünket.

Képek az iskoláról itt.


Szólj hozzá!

Címkék: kerületileg


A bejegyzés trackback címe:

https://egypar.blog.hu/api/trackback/id/tr152320198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása