Utolsó kommentek

2010.01.12. 20:00 Kétkedő

Feltámadt az 56-os ! (busz)

2010. január 12. kedd. BKV sztrájk. Az idei év eddigi legsportosabb napja, sok a gyalogosan megtett kilométerek száma. Üröm az örömben, hogy feltámadt az 56-os járat, pontosabban a 256-os busz. A régi 56-os vonalán, ugyanis a mai napon busz járt. Újra használhatjuk ezt a hiányolt járatot. Főleg a Hűvösvölgyi út kintebbi részén lakók számára volt kényelmes ez a viszonylat, hiszen manapság csak átszállással tudnak bejönni a Moszkva térre. A tömeg  nagy volt, ahogy a követési idő is; 7,5 perc - ez állt a BKV honlapján, ami a legjobbak között van a sztrájk ideje alatt is járó buszok közül. Sebaj, a buszon nyomorogva fizikailag is érezzük hogy összetartozunk! Legalább is kedden és szerdán a megszokotthoz képest mégjobban.

"256-os, élt egyik paramétertől az azt követő paraméterig,  de sztrájk idején feltámadá!"

régi-új járat,  nem az eredeti vonalán, volánbuszos mezben, megállóinak feltüntetése csak a BKV honlapján, az adott megállók tábláin nem.

Kerületünbken járt még a z 57-es 11-es és állítólag néhány 111-es busz is. A Combino és a Hév 15 percenként,Szentendrére 30 percenként. És természetesen az éjjeli villamos-haláljáratok, melyek a felsővezetéklopások okán teljesítenek éjjeli járőrszolgálatot.

Reméljük a tömegközlekedés hamar helyreáll, a felek megegyeznek, és hogy a feltámadás nem csak a régi 56-ra, hanem a BKV egész buszparkjára érvényes lesz, továbbá, hogy villamos is fogja viselni még az 56-os számot Hűvösvölgy és egy másik végállomás között.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://egypar.blog.hu/api/trackback/id/tr341665328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása