Utolsó kommentek

2009.12.18. 15:58 Kétkedő

Táblák elvándorlása, rongálása

Új természeti jelenség melynek lehet a globális felmelegedés az okozója;kresztáblák őszi vándorlása.

Íme három kép;

  Ez a tábla, talán már több hónapja feszik itt. János kórház 4200 méterre, most fordulj balra. Ezt az üzenetet kéne átadnia, bár a kis kiegészítő tábla valószínű valami másra utalt. A tábla jelen helyén csak egyben halálpontos; a nyíl által mutatott irányban - pont a János kórház főbejáratára mutat. De hogy magyarázatot találjunk arra, hogyan került ide, ahhoz fantáziánkat kell messzire engedni agyunktól legalább 4200 méterre.

 

Szilágyi Erzsébet fasor a Gábor Áron utcánál. A Szilágyin itt van gyalog-kerékpárút, így lehet ez a tábla csak pár méterrel arréb talált magának barátságosabb otthont. A tábla egy ház kertjében van, pontosabban a ház kerítése  és  valamilyen közüzemi szolgáltató helyi kis telepének kerítése között.Így talán a három közül a legjobban választott, hiszen szintén jóideje teljesen háborítatlan.

 

  Ő már a Balázs vendéglő mellett fogja aludni téli álmát az avarban.

A táblák hányattatott sorsát ismét jelezzük a városrendészet felé.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://egypar.blog.hu/api/trackback/id/tr351566580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása