Utolsó kommentek

2009.11.27. 05:59 Kétkedő

Táblák vadászata

Nemrég zárult le a rendőrség országos táblavadász akciója. Az ORFK közleménye szerint országosan 563 vizsgálatra alkalmas bejelentés érkezett, melyből 63 a fővárosból - tehát nagy valószínűséggel kerületünkből is érkezett bejelentés. Mi a napokban találtuk ezt a gyöngyszemet a Vasas sportpályánál, a Gyergyó -és Torockó utca sarkánál. A Torockó utcát idén egyirányúsították, így a képen háttal álló elsőbbségadás tábla indokolatlan. Ha van olvasónk aki tett bejelentést ilyen kerületünkben lévő tábláról,( tud ilyenről) illetve annak eltüntetéséről is tud kérjük jelezze nekünk! A fotót mi elküldtük a kerületi városrendészetnek a rendőrségnek és a közútkezelőnek is. Kíváncsiak vagyunk mennyi időbe telik a tábla eltüntetése.

"Az egyes rendőri szervek felvették a kapcsolatot a közút kezelőivel, ezt követően pedig megalakultak azok a bizottságok, melyek az állampolgári bejelentések vizsgálatát végzik." - olvasható az ORFK közleményében,2009.11.10.keddi dátummal.

2 komment

Címkék: tábla


A bejegyzés trackback címe:

https://egypar.blog.hu/api/trackback/id/tr901565539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2009.12.15. 09:49:29

Ha jobban megnézzük, az egyirányú tábla is rossz oldalon van...

Kétkedő · http://egypar.blog.hu/ 2009.12.17. 22:42:47

@városjáró: Igen, valóban. És ezen látványos hibákon túl maga az új kis zöld sziget kialakítása is rosszul sikerült a gyalogosok szempontjából, továbbá a szabálytalan parkolás lehetőségét nem akadályozza meg teljesen, pedig ezért alakították ki.
süti beállítások módosítása