Utolsó kommentek

2010.09.29. 00:01 Kétkedő

Mi lesz velünk Kádár János ?

Ismét választunk.Körülnézünk hát megint mi a helyzet az utcai kampányolás terén. A Budakeszi-Hűvös-Szilágyi Bermuda-háromszögben lőttük az alábbi fotót még augusztusban;

Ahogy egyPár nappal ezelőtt megjelent posztunkban fogalmaztunk; a politika minden szóban ott van. Sokáig gondolkodtunk jelen írásunkkal kinek a malmára hajthatnánk a vizet, illetve mi az összefüggés második kerülti viszonylatban a 180, lángos 250, sajtos szavakban, míg egyszer csak agyunkból kipattant a szikra; pontosabban fellobbant a  Dr. Láng .....

A feltüntetett árak amúgy igen optimisták Budapesti viszonylatban. Így idekívánkozik az alábbi dal.

Egyébként már nem is olyan menő dolog ezeken a funérlemezeken hirdetni. Sok forgalmas helyen is üresen állnak. Lövőház utca is kapott mindkét sarkára egy-egy IKEA-s utcabútort. Gyalogosokat elég jól takarja. Csaba utcánál a Greenpeace csapott le. ("Csak választási célra!")

Elavult és nem  igazán vandált álló módszer ez. Eljárt már felette az idő. A Komjáthynál a fa is kinőtte már magát a buliból, de ettől még kitették.

                                         'non-political strategy'

 

Elvileg igazi jelentősége (hatása) csak a választások előtti 1-2 napban van ezen felületeknek - nem lenne elég akkor bő 1-2 héttel a voksolás előtt kitenni őket? Margit körútiak fele még a napokban is üresen, egy ránk mosolygó arc nélkül pózol.

   

Moszkva tér sarki gyalogost kitakaró, visszapillantót letépő. Fő utcai kompozíció

Persze a kihasználatlanság oka valószínűleg a borítékolható eredmény. Tavasszal még nagyobb igény volt rájuk. Végül egy nem tudjuk már honnan talált kép, ahol az igény fogalmazódik meg a műfaj szükségessége mellett.

 

Szólj hozzá!

Címkék: választás


A bejegyzés trackback címe:

https://egypar.blog.hu/api/trackback/id/tr912209802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása