Utolsó kommentek

2010.08.21. 08:20 Kétkedő

Veszélyes kereszteződések I.

Megpróbáljuk összegyűjteni kerületünk legveszélyesebb kereszteződéseit, és józan paraszti ésszel megoldást találni rájuk, ha tudunk. Első helyszínünk a Garas - Fillér. Ezzel kezdünk, hogy dokumentáljuk az utókornak, ugyanis nemsokára lámpák fognak itt irányítani. A beruházás része a Bel-buda funkcióbővítő rehabilitációjának. (www.belbuda.hu)

A lámpák kihelyezésének okaként; a jelenleg gyalogosokra nézve balesetveszélyes állapot van megnevezve - (zebrából csak egy van.) A "fő ok" inkább a hétköznap tapasztalható forgalom. A Marczi felől az emelkedőn felkapaszkodókat (és az ellentétes oldalról érkezőket is) STOP-tábla fogadja, így igen nehéz kikanyarodni. Sokszor megesik, hogy a reggeli és délutáni csúcs idején a Marczin is áll még a sor. A sok emelkedőn araszolás-megindulás miatt pedig nem túl friss a levegő ilyenkor.

A kilátás sem túl jó, melyet egy errefelé gyakran közlekedő azzal próbált javítani, hogy az illetékes szolgáltatónál kérte a Garas jobb oldalán álló oszlop eltolását. A válasz  elutasító volt, és azt javasolta, hogy vágják le a bokrokat a bal oldalon ?! Persze nem ez a kereszteződés legnagyobb problémája. Reméljük a lámpa jótékony hatással lesz, bár a hétvégi gyér forgalom idején valószínű bosszantó lesz még egy pirost bekapni...de az is lehet csak sárga villódzás mellett kell majd tovahaladnunk.

Szólj hozzá!

Címkék: fillér utca veszélyes kereszteződések


A bejegyzés trackback címe:

https://egypar.blog.hu/api/trackback/id/tr112205692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása