Utolsó kommentek

2010.08.15. 19:19 Kétkedő

Rakpart lezárva !

Ma délután vettük észre, hogy le van zárva a rakpart a Margit hídtól kifelé. Több rendőr is figyel, hogy illetéktelenek ne hajthassanak be. A helyszínen azt a magyarázatot kaptuk, hogy csak engedéllyel lehet. Így tovább haladtunk, és tettük helyre azzal a dolgot, hogy valószínű a Sziget követeli meg ezt a helyzetet. De csak áttételesen, mert most este olvastuk az alábbi Index hírt, mely magyarázatot ad.

- Azon, hogy egy szórakozóhely kéri ezt az intézkedést egy másik tömegrendezvény miatt csak azért nem lepődtünk meg, mert a   taxival bahajktás sem engedélyezett a hír szerint. Persze ez a hír sem azért volt meglepő, mert személyesen rosszul érintene minket, hanem mi épp azt észleltük, hogy a taxisok teljes magabiztossággal hajtottak el a tábla mellett és nyertek bebocsátást a rendőröktől. Értetlen kicsit a helyzet, hiszen ezzel részben saját magának rúg öngólt az ezen intézkedést kérő szórakozóhely. Persze lehet így a legjobb; taxival csak érkezni lehet, elmenni, azaz drosztolni nem.

Szólj hozzá!

Címkék: rakpart


A bejegyzés trackback címe:

https://egypar.blog.hu/api/trackback/id/tr552223760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása